Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Založili jsme vlastní "B" tým mužů! Muži

Založili jsme vlastní "B" tým mužů!

Tato fotka z loňského roku byla malou ukázkou hráčů našeho týmu mužů. Dnes je již jisté, že někteří budou i v další sezóně pokračovat pod hlavičkou "Volejbal Ostrava, s.r.o." - nového účastníka 2. ligy mužů a někteří pomohou novému, ale velmi zajímavě složenému, B-týmu!

Ten, kdo pozorně sleduje náš mladý, ale ambiciózní tým Volejbal Ostrava, s.r.o. (připomínám, že fungujeme vlastně teprve rok wink ), jistě zaregistroval nemalé pozoruhodné úspěchy na všech frontách (jak v mužích, tak v mládežnických kategoriích).

To, že se snažíme dělat volejbal pořádně a tak, jak by se správně dělat měl (byť jsme si vědomi stále ještě rezerv v naší činnosti) se dostalo do podvědomí nejen ostravské volejbalové veřejnosti. Zájemců o náš klub tudíž logicky utěšeně přibývá a po příchodu zajímavých posil do našich mládežnických týmů kulminuje v současné době i zájem mužů. A jelikož je potencionálních zájemců již skutečně hodně a do jednoho týmu se nám ani nevejdou, rozhodli jsme se již pro příští sezónu založit a podporovat další tým mužů - náš vlastní "B tým".

Pod jakou hlavičkou bude naše B-čko hrát - je již téměř jasné a velmi brzy se to dozvíte!surprise A pokud si chcete ověřit svou intuici (kdo a za který tým u nás bude hrát, kdo bude tyto týmy trénovat) - pak sledujte naši novou rubriku na tomto webu - "SOUPISKY MUŽŮ".