Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Vydařené soustředění mládeže v Trojanovicích! Mládež

Vydařené soustředění mládeže v Trojanovicích!

Záměr dobře si zatrénovat a navíc utužit vztahy mezi mladými volejbalisty našeho klubu Volejbal Ostrava s.r.o. nám PLNĚ VYŠEL!

O tomto víken du se podařilo uspořádat velmi zdařilou akci – volejbalové soustředění mládeže na chatě v Trojanovicích. Díky vstřícnosti rodičů (a náš klub jim za to vřele děkuje! laugh), kteří upekli výborné buchty, koláče (a nešetřili ani na masíčku, sekané či skvělém gulášku), se sešla skvělá parta našich mladých hráčů, kteří tak dostali díky aktivitě našich trenérů výbornou možnost společné přípravy před důležitým posledním letošním turnajem starších žáků (Nový Jičín 18.12.2016). viz odkaz: 

http://www.cvf.cz/rozpisy-vysledky/?kraj=MS&soutez=MS-ZCI&skupina=MS-ZCI-T4B



Kromě kondičního tréninku a výšlapů po okolních kopcích se podařilo ve spolupráci s našim spřáteleným volejbalovým oddílem TJ Frenštát p.R. - děkujeme za vstřícnost šéfovi tohoto klubu Rosťovi Slovákovi (viz foto hráčů níže:)

Hráči z Frenštátu


zařadit do programu soustředění v sobotu dopoledne i velmi podnětné sehrávací přátelské utkání, během kterého dostali svou šanci i kadeti obou klubů a taky nové posily, které přišli do našeho klubu teprve nedávno.



Víkendové soustředění se realizačnímu týmu pod vedením trenéra mládeže Jardy Nekoly (Jarda, Prochy, Milan, Ivan a „dědek“) nadmíru podařilo, kluci vzali do party mezi sebe i naše nejmladší naděje a myslím, že i rodičům ten volný víkend těsně před svátky přišel vhod! wink

Hned na místě jsme se dohodli, že pro naši mládež (s našimi skvěle spolupracujícími rodiči hráčů) zkusí připravit náš klub po skončení sezóny týdenní soustředění u moře v Chorvatsku (předběžně 17.-24.6.2017) za účasti zahraničního reprezentačního trenéra (kdo to bude, nechte se překvapit)!