Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Volejbalové soustředění v Brušperku - den 3. a 4. Mládež

Volejbalové soustředění v Brušperku - den 3. a 4.

Další den byl ve znamení dalšího dopoledního tréninku s vynikajícím českým volejbalovým nahrávačem Petrem Zapletalem, který zábavnou formou znova účastníky kempu přesvědčil, že se lze i během dvou dnů intenzivního tréninku technicky velmi zdokonalit (všichni hráči se neskutečně zlepšili za ty 2 dny společného tréninku s ním :) )!

Po obědě jsme se vypravili do lanového centra Tarzanie v Trojanovicích, kde se na dvou trasách s různou náročností museli účastníci vypořádat s náročnými překážkami v několikametrové výšce. Celou trasou prošli všichni bez zakolísání a vše uzavřel svým sjezdem „Tarzan“ doprovázeje mohutným pokřikem.



 
Pak se účastníci vydali na náročný výstup diretisimou na Pustevny, kterou zvládli nečekaně rychle! Ti nejmenší vyjeli v doprovodu dospělých nahoru lanovkou a tam už na všechny čekalo „zelené překvapení“ – nasadili si helmy, vyfasovali kolobky a hurá po Knížecí dolu zpět do Trojanovic! Dole byli odměněni sladkou odměnou (výborná zmrzlina dle libosti) , kterou zasponzoroval pro všechny manažer klubu Prochy!


 
Po návratu a koupání v čistém a slunném bazénu se hráči opět zasvěcovali do tajů a fint sportu RINGO (poslední den je čeká náročný turnaj) a závěr dne proběhl za tmy u táboráku, kde bylo dostatek špekáčků pro všechny (nádherná atmosféra).



Zároveň večer proběhlo první setkání klubové fyzioterapeutky, která dle vypracované diagnostiky doporučila pozvaným rodičům co nejdříve upravit zátěž mladého nadějného hráče (místo výjezdu na horských kolech na Praděd tak rodina dobrovolně zamíří do rovin jižní Moravy).
 
Dnes nás ještě čeká závěrečný RINGO turnaj účastníků (bude se hrát i proti trenérům).

Informace pro rodiče:
Volejbalový kemp končí dnes v 18 hod v restauraci u Hynečků v Brušperku (tašky už budou mít všichni sebou!).
 
kolektiv vedení školení