Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Volejbalové soustředění v Brušperku - den 2. Mládež

Volejbalové soustředění v Brušperku - den 2.

Tak máme další den tvrdého soustředění za sebou a vše včetně počasí nám přeje! :)

Po dalším náročném dni proběhl na tenisovém kurtu zajímavý posilovací trénink s trenérkou Magdou, která nenápadnými cviky dala všem docela zabrat!


 
Hitem včerejšího večera se pak stala ukázka sportu RINGO, kterému během chvilky propadli všichni účastníci. Na travnaté ploše se během 10 minut postavilo regulérní volejbalové hřiště o rozměrech 9x18 m a po krátkém vysvětlení pravidel se do lítého boje pustily trojice účastníků. Místo plánované ukázky proběhl pro velký zájem mini turnaj ringa a všichni si zahráli s velkým nasazením. Vítězná trojice si na závěr zahrála proti domácí dvojici Dandy a Ivan (zakladatel tohoto sportu u nás a několikanásobný mistr ringa) a se štěstím uhrála krásný výsledek 1 : 15! Všichni přítomní si na vlastní kůži vyzkoušeli, že ringo je i docela technicky zajímavý sport.


 
Ráno na všechny čekalo překvapení, když všichni účastníci „nafasovali“ společná klubová trička. Pak proběhl atletický trénink s Jirkou Habichem (závodní běžec na 400 m), který všem dal cenné rady, jaká je vlastně technika běhání a co vše i takový běžec musí zvládnout!


 
Hlavním bodem celého dne pak byl trénink pod vedením bývalého reprezentačního nahrávače Petra Zapletala, který se každému individuálně věnoval při technice hraní obouruč vrchem a „pinkal“ si s nimi až do omrzení – všichni se shodli, že jim to hodně dalo a určitě tento trénink ještě zopakujeme!


 
Zítra nás čeká výšlap v Beskydech a další program, tak zítra zase čau!
 
kolektiv vedení školení