Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Volejbalové soustředění mužů v Brušperku Muži

Volejbalové soustředění mužů v Brušperku

Moc jsme se během tohoto týdne na našem webu nezmínili o náročném týdnu, který si naše družstvu mužů v Brušperku zažilo. Hráči (zatím v neúplné sestavě) letos přistupují k tréninku s velkým nasazením (Justy je velmi náročný trenér a jeho moderní tréninky tvořené ve spolupráci s Davidem Zahradníkem mají hlavu a patu) a cením si, že nikdo nereptá!

Hráči si velmi pochvalují i spolupráci s naší fyzioterapeutkou Luckou Capovou, která se tento týden věnovala jak vstupní analýze mladých hráčů, tak řešení drobných zátěžových problémů hráčů týmu mužů. Hráči tvrdě makají i snad proto, že všechny hodně zavazují první přátelská mezinárodní utkání našeho týmu koncem září právě v Brušperku s běloruským extraligovým týmem Šachťor Soligorsk (29. a 30. září 2016). Je vidět, že se budou určitě snažit o splnění hlavního letošního klubového cíle = postupu do 2. národní ligy!
 


V těchto dnech probíhají jednání s dalšími zajímavými hráčskými posilami a o definitivním složení týmu mužů a o případných posilách do druhé části soutěže se v brzké době dozvíte třeba na těchto našich stránkách :) !