Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Volejbal Ostrava v ostravských médiích! Muži

Volejbal Ostrava v ostravských médiích!

Jak jsme již dříve signalizovali, kromě náborového letáku, který teď pravidelně vychází v Avízu, najdou volejbaloví fanoušci mnoho dalších zajímavých informací o našem klubu i v dalších médiích.

Poprvé se tak dočtete v dnešním Moravskoslezském deníku v rubrice SPORT na straně 20 i bližší informace o připravovaném přátelském utkání mezi naším klubem Volejbal Ostrava a běloruským extraligovým klubem Šachťor Soligorsk! Kdo si toto číslo nestihl koupit, najde naši pozvánku i v sobotním vydání (24.9.2016) a pak ještě znovu v úterním čísle (27.9.2016).

Součástí reklamní kampaně, která si klade za cíl seznámit zejména ostravskou veřejnost s naším klubem Volejbal Ostrava, s.r.o., je i souběžně probíhající informační kampaň v rádiu Helax (začíná rovněž dnes). Kromě pravidelných upoutávek (bude odvysíláno celkem 76 spotů!) s pozvánkou do našich řad, zejména pro mladé hráče, bude možno si od pondělí poslechnout si i 6 rozhovorů o našem klubu s naším hlavním trenérem Markem Tomášem!

Co říci závěrem: čtěte Avízo, Moravskoslezský deník a poslouchejte rádio Helax, bo „Ostravo – JSME TU!!! – váš nový volejbalový klub Volejbal Ostrava“.