Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Slavíme! Muži

Slavíme!

Letos nám skutečně vyšlo snad vše, nač jsme sáhli a tak jsme si to společně krásně užili při oslavách postupu z baráže a ukončení zdařilé první sezóny fungování našeho klubu!

A protože zejména suverénní postup do 2. národní ligy je pro náš mladý klub Volejbal Ostrava s.r.o. krásným bonusem, sešli se v sobotu nejenom hráči na společné oslavě ve sportovně-rekreačním zařízení Střediska podpory vrcholového sportu firmy RIMGO s.r.o. v Brušperku a byl to krásný den! 

Většina účastníků se zapojila do sportovního programu a rozdala si to netradičně v tenisu i ve stolním tenisu. A hrálo se do pozdních nočních hodin (na fotce jsou účastníci závěrečných  bojů z řad našich hráčů) a hráči našeho týmu mužů s překvapením zjistili, že nejlepší stolní tenisty musí hledat mezi přítomnými členy Správní rady klubu, kteří tento hlavní turnaj tak trochu nečekaně ovládli. (co se v mládí naučíš...wink)!!!



Každý si našel to, co jej nejvíce zrovna baví a tak došlo i na večerní maraton ve střelbě na basketbalový koš.

 

Nápoje tekly proudem, spousta jídla se ani nedala zkonzumovat a skvělá nálada vydržela déle než do půlnoci!

A co hráči našeho týmu dozvěděli z úst prezidenta klubu v této slavnostní atmosféře o příští sezóně?
"Neusínáme na vavřínech, byť náš klub Volejbal Ostrava s.r.o. získává mezi volejbalisty stále lepší renomé a hodně lidí nás bedlivě sleduje. Hlásí se k nám také stále čím dál více hráčů a tak už dnes je jasné, že v sezóně 2017-18, kromě zapojení našeho klubu do soutěží kadetů a juniorů, bude vedle A-týmu mužů nově u našeho nového spřáteleného volejbalového klubu fungovat i náš nový B-tým mužů (a co více, bude hrát s největší pravděpodobností rovněž 2. ligu mužů!!!) a dále je velmi reálný i vznik C-týmu, který bude hrát krajskou soutěž mužů a bude fungovat jako klasická volejbalová farma i pro naše kadety a juniory!!!" 

Bližší informace o těchto nových týmech (a zároveň i o nových posílách pro tyto naše týmy) se již brzdy dozvíte na tomto našem webu!cheeky