Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Schůzka rodičů našich mladých hráčů s klubovou fyzioterapeutkou Mládež

Schůzka rodičů našich mladých hráčů s klubovou fyzioterapeutkou

Tuto středu 7.9.2016 proběhla ve sportovně-rekreačním areálu Veselíčko v Brušperku velmi zajímavá schůzka rodičů našich hráčů s klubovou fyzioterapeutkou Lucií Capovou.

Nejdříve byly přítomným rodičům předány výsledky fyzio vyšetření jednotlivých hráčů obsahující velmi důležitá zjištění u některých hráčů, na základě kterých bude upraven individuální program klubové i domácí přípravy jednotlivých hráčů. Proběhly i individuální konzultace rodičů s naší klubovou fyzioterapeutkou Luckou.

Následně proběhla pro všechny hráče, trenéry a přítomné rodiče naší mládeže metodická ukázka provádění základních cviků jako je např. dřep a klik, protože v těchto, na první pohled banálně jednoduchých cvičebných prvcích, se téměř všichni dopouštějí mnoha chyb, posilují úplně jiné partie, než by měli, popř. si nevědomky poškozují zdraví (opět se ukazuje, jak je důležitá spolupráce hráč-klub-rodič!).

Tohoto setkání se zúčastnil i autor loga našeho klubu Adam Záhorský, který se právě vrátil z USA a přišel pozdravit naše hráče a na závěr nás navštívil i zástupce firmy AGENTURA LEMAN Kuba Lébl (letos budou hráči Volejbal Ostrava, s.r.o. oblékat dresy firmy Erea), který umožnil všem přítomným dovybavit se před zahájením sezóny.

Atmosféra setkání byla výborná, kávička chutnala a nechyběl i smích!