Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

První mezinárodní volejbalovou premiéru máme za sebou! Muži

První mezinárodní volejbalovou premiéru máme za sebou!

Premiéru na mezinárodní scéně zvládli naši hráči velmi důstojně.

I přes velký rozdíl v sehranosti, kdy posily Marek Mikula a Adam Záhorský dorazili až v den konání zápasu a ostatní hráči a hlavně nahrávači se s nimi evidentně hledali, neudělal náš tým Volejbal Ostrava před docela solidní účastí diváků v brušperské sportovní hale ostudu. Ve všech čtyřech setech držel překvapivě v první třetině setu krok s daleko zkušenějším a sehranějším soupeřem a třetí set byl vyrovnaný až do koncovky!

V tomto utkání se náš tým Volejbal Ostrava poprvé představil veřejnosti a poskytl dostatek možností oběma týmům na testování sestav a zkoušení herních činností. Naši hráči ale převedli, že i oni dokáží tvrdě servírovat a razantně útočit. Skvělými zásahy se opět zaskvěl Petr Dohnal (alias Krtek), který je výraznou oporou našeho týmu. Zároveň bylo o to jasněji vidět, kde nás ještě „tlačí bota“ a tak je co zlepšovat. Je třeba si přiznat, že koncovky dnes vždy ovládli hosté z Běloruska.

Připomínáme, že páteční odveta 30.9.22016 začíná příchodem hráčů v 9,10 hod a vlastní zápas začíná v 9,45. Předpokládaný konec je v 11.45 hod, kdy vypukne velká soutěž žáků o ceny („pinkání na koš“).

Závěrem bych chtěl poděkovat AP klubu Brušperk za krásné úvodní vystoupení, které příjemně zpestřilo toto volejbalové utkání. Dále musím taky poděkovat i všem dobrovolníkům, bez kterých by to tak organizačně  dobře určitě nedopadlo (ať už jde o naše mladé hráče, tak o pomoc členů klubu Volejbal Brušperk)!