Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

První mezinárodní utkání kadetů Mládež

První mezinárodní utkání kadetů

Máme za sebou první utkání našeho nového kadetského týmu. Hned na úvod se nám podařilo sehrát mezinárodní utkání s týmem pátnáctiletých reprezentantů Běloruska!

Ve středu 21.12.2016 se začala psát historie našeho nového týmu kadetů. Náš nově vytvořený tým se opíral zejména o dvojici našich kadetů - Jindra Janošec a Daniel Cap, kterou výborně doplnili i ostatní naši žáci. Utkání se odehrálo v polských Gliwicích, kde bylo na týdenním soustředění běloruské reprezentační družstvo mladých hráčů. Toto družstvo složené z velmi vysokých mladých hráčů v předcházejících dnech porazilo nejdříve polskou reprezentaci starších žáků 3:1 a následující den pak vyhrálo nad kadety z polského klubu Jastrzebski Wegiel 3:2.

Náš tým hrál na 4 sety a od začátku bylo jasné, že získat alespoň set bude velice nepravděpodobné, ale nakonec naši kluci uhráli s favorizovaným soupeřem velmi solidní bodové skóre (-17,-10,-21,-18). Pro náš mladý tým to byl velký herní zážitek a hlavně pro ty nejmladší to byl skutečný "křest ohněm"  smiley ! Kluci  pod vedením našeho trenéra mužů Marka Tomáše podali velmi bojovný výkon, za který se oni ani náš klub určitě nemusí stydět a hlavně si poprvé vyzkoušeli atmosféru mezinárodního utkání proti soupeřům z reprezentace!

Děkujeme i rodičům, kteří přijeli náš tým povzbudit a na místě klukům fandili!