Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Poděkování, které potěší! Muži

Poděkování, které potěší!

Takové poděkování a přání do nové sezóny musí potěšit každého trenéra či manažera a náš tým nadšenců, kteří se do toho pustili před necelým rokem, a děláme vše zdarma a ve svém volném čase, se k tomuto pocitu hrdě hlásí! (hlavně proto to taky děláme!!!)


Dobrý den,

chceme poděkovat za první sezónu syna v tomto klubu! V první řadě, šéfovi klubu Ivanu Capovi, trenéru Jardovi Nekolovi a managerovi Martinu Procházkovi.
        Dále všem dalším trenérům, hráčům mužů, kteří mají náš obdiv, jak se chovají k mládeži a nehrají si jen na svém písečku stylem "my jsme někdo a mládež je nutné zlo...". Naopak, jde vidět, že celý klub funguje jako jeden tým a ohromně si toho vážíme!
        Také nemůžeme zapomenout na Magdu, která se klukům neuvěřitelně věnuje po kondiční stránce a na Lucku Capovou, která dokázala zázračně vyléčit kolena našeho Vojty a hlavně poradila co s tím dál...
       
Chlapům přejeme, ať se jim daří ve druhé lize a těšíme se na výborné zápasy! A ještě jednou velká gratulace k tomuto postupu. Byl to nádherný víkend, zakončený úspěšným postupem.
       
Celému klubu přejeme mnoho úspěchů v dalších sezónách a šéfovi klubu, ať vydrží to zapálení, co má pro volejbal a ať už ubude těch lidí, co mu a nám hážou jen klacky pod nohy...

S pozdravem,
Lukáš Herman s rodinou  (na video úplně vlevo)