Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Mladí volejbalisté ze ZŠ Brušperk Mládež

Mladí volejbalisté ze ZŠ Brušperk

Volejbalová příprava na spřátelených školách a v klubech probíhá v průběhu celého roku a má pro rozvoj a hledání nových talentů velkou důležitost! Příkladem jdou žáci ZŠ Brušperk, o které se stará místní Volejbalový klub Brušperk. A stará se dobře, protože už máme z jejich řad i nového nadějného volejbalistu Ondru Zamazala, který začal v Ostravě trénovat i s našimi registrovanými mladými hráči pod taktovkou Jardy Nekoly!

A žáci ZŠ Brušperk a jejich trenéři (Pepa Kučera a Táňa Capová) se hned prvním rokem rozhodli "chytit příležitost za pačesy" a zapojili se do Letního poháru Ing. Lumíra Hajduška v minivolejbalu trojic mladšího žactva. Této okresní soutěže se v letošním ročníku účastní 20 týmů a je s potěšením, že překvapivě nepatříme mezi "outsidery".



Soutěž se hraje v pěti výkonnostně rozdělených skupinách po 4 týmech a po každém kole lze postoupit výše, ale i sestoupit níže! Tým ZŠ Brušperk se neustále zlepšuje, a po 3. kole se probojoval do 2. výkonnostní skupiny, ve které bude tentokrát bojovat proti týmům:
VK Beskydy Frýdlant A ,  VK Raškovice  B ,  ZŠ Kunčice (holky). 



4. kolo budou hrát už tento čtvrtek 25.5.2017 od 16,30 hod v Raškovicích, takže kdo by chtěl hráče VK Brušperk hrajících pod hlavičkou ZŠ Brušperk povzbudit, tak směle do Raškovic! wink