Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Marek Tomáš hodnotí první část sezóny Muži

Marek Tomáš hodnotí první část sezóny

Krátce po sobotním dvojutkání proti Kylešovicím jsem krátce vyzpovídal trenéra mužů Marka Tomáše.

První část sezóny
Já bych rozhodně nepřeceňoval to, že jsme vyhráli svou skupinu o cca 25 bodů. Náš tým je totiž výrazně lépe kvalitativně poskládán, než všechny ostatní týmy. Trénujeme mnohem více než ostatní celky. Nic jiného se tak očekávat nedalo a my jsme nic jiného nechtěli. Je to samozřejmě dobře, ale je to přesně podle not – nic nad rámec. Je to tak jak jsme si to představovali na začátku soutěže. S jiným cílem bychom se totiž spokojit ani nemohli.

Palkovice, Pstruží a Morávka
Víme jen to, že Palkovice jsou tím, kdo ve druhé skupině herně převyšuje ostatní celky. Na ně se soustředíme nejvíce. Byli jsme se na ně podívat, ale byl to bohužel zápas s Orlovou. Tam nám toho moc neukázali. Samozřejmě ty hráče známe všechny a řekl bych, že to bude asi nejtěžší protivník. Vzhledem k tomu, jak máme nabitý kádr a jak jsme teď posílili, si nemůžeme připustit nic jiného než výhru.

Adam Záhorský – Richard Mauler a jejich zapojení do týmu
Kluci se okamžitě zapojili do práce a jsou s námi na sto procent. Absolvují všechny tréninky a do zápasu s nimi počítáme. 

14. denní pauza
První týden určitě vyplníme nějakou fyzickou přípravou, ale formou volejbalu. Ted nemyslím to, že bychom šli někde běhat. Budeme se také trochu více věnovat taktice, protože nám to někdy vázne v obraně v poli a mezihře. Tak abychom o sobě věděli a taky abychom zapracovali nové hráče do systému. Nicméně jsou to zkušení extraligoví hráči, kteří si všechny systémy už zažili, takže jim to stačí říct jednou. Myslím si, že tam to bude bez problémů. Spíš půjde o nějakou tu kooperaci a koordinaci s ostatními hráči, abychom o sobě na palubovce věděli.