Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Letní příprava mládeže je v plném proudu! Mládež

Letní příprava mládeže je v plném proudu!

Všechny soutěže už máme letos za sebou a tak nám začalo hlavní období pro kondiční přípravu.

Letos budou hráči našeho klubu Volejbal Ostrava, s.r.o. pro svou přípravu hojně využívat sportovních možností, které dává sportovně-rekreační areál Střediska podpory vrcholového sportu v Brušperku (divize generálního sponzora klubu - firmy RIMGO s.r.o.) a tak při letním počasí a dostatku sluníčka budou jak naši mladí hráči, tak všichni muži, často k zastižení v tomto malebném kousku přírody nedaleko Ostravy.

Nejbližší akcí na Veselíčku bude tak první kondiční trénink s naším specialistou na kondiční přípravou - s Daliborem Pudichem, který v úterý 6. června od 16:30 hod začne s přípravou dvou našich nově sestavených týmů kadetů a juniorů (účast všech povinná!). Vycházíme z vědomí, že nikdo tyto mladé hráče systematicky neučil základům správného cvičení v posilce a tak v úterý začneme s vysvětlením základů posilování, ovládání těla a správného dýchání.

Následující akcí je pak již avizované velké společné volejbalové soustředění v Poreči v Chorvatsku (17. - 24.6.2017), kde pod vedením mezinárodního trenéra Boštjana Božiče ze Slovinska absolvuje značná část především kadetů a juniorů týdenní intenzivní kondiční přípravu společně s českou reprezentantkou v alpském lyžování Gabrielou Capovou, která se zde bude připravovat na letošní olympijskou sezónu. Nad tímto kondičním kempem, který organizuje opět RIMGO s.r.o. - Středisko podpory vrcholového sportu, bude přímo na místě dohlížet i několik našich volejbalových trenérů (Jarda Nekola, Martin Procházka, Láďa Brus a Dalibor Pudich) a máme zde samozřejmě zajištěnou i péči maséra a fyzioterapeuta. O průběhu této velmi zajímavé akce vás budeme samozřejmě informovat na těchto našich stránkách. wink 

Jinak s potěšením sledujeme, že řady našich mladých hráčů se neustále rozrůstají a tak do konce školního roku budeme stále využívat možnosti trénovat i v tělocvičně. Dnes tam nebyli zdaleka všichni a i tak se opět na tréninku objevilo i několik nových tváří wink ! 



(fotky Romana Krákory z dnešního tréninku)





V červenci mají všichni hráči zasloužené volno (a individuální kondiční přípravu - kolo, výšlapy a pod.) a tak přípravu na novou sezónu zahájíme 7. srpna 2017. 

Vyvrcholením prázdninové přípravy pak bude pro velký úspěch opět na Veselíčku v Brušperku klubové volejbalové soustředění, které je plánováno od pondělí do pátku 21.-25.8.2017devil



(2x foto z loňského soustředění)