Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Kalendář klubu 2017 v prodeji! Muži

Kalendář klubu 2017 v prodeji!

Závěrem roku jsme si připravili pro naše fanoušky a kamarády malé překvapení - nafotili jsme náš první kalendář klubu Volejbal Ostrava, s.r.o. pro rok 2017!

Když jsme se před půl rokem rozhodli založit vlastní klub Volejbal Ostrava, s.r.o., netušili jsme, kam se za tak krátkou dobu posuneme - máme ve svých kroužcích a spřátelených klubem více než 110 mladých hráčů a hráček, kteří pravidelně trénují pod dohledem našich 16-ti trenérů, naši muži vedou s velkým náskokem krajskou soutěž a mají velmi reálnou šanci projít baráží o postup do II. národní soutěže a celý klub je díky vstřícnosti klubových sponzorů plně materiálově zajištěn (míče, dresy, auto, tréninkové pomůcky atd.).

Proto nejenom s poděkováním našim sponzorům, ale i pro naše kamarády a stále početnější řadu fanoušků jsme se rozhodli už letos vydat náš první klubový kalendář (na rok 2017). Jestli se nám tato myšlenka povedla, posuďte sami (všechny fotky najdete na klubovém facebooku) smiley !

Malá ukázka - prosinec 2017:



Pokud si i vy chcete tento kalendář pro sebe nebo pro své známé zakoupit, obraťte se na náš klub (viz kontakty na našem webu dole) a za 150,- Kč může být i váš! wink