Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Interview s Prochym Muži

Interview s Prochym

Dnes jsme si pro vás připravili mini rozhovor s nahrávačem a manažerem klubu Martinem Procházkou.

Vyhráli jsme letošní ročník KP mužů. Jaké byly podle tebe největší rozdíly mezi našim týmem, a ostatními soupeři?
Největší rozdíl byl asi v tom, že na většině hráčských postů jsme měli vždy 2-3 zkušené hráče, které jsme mohli střídat. Jako kolektiv a družstvo fungujeme velmi dobře a myslím si, že i to je hlavním důvodem našeho úspěchu.yes

Letos jsme nastoupili prozatím na palubovkách deseti soupeřů. Dá se říci, ve které hale se ti hrálo nejlépe / nejhůře a proč?
Ve všech halách se mi hraje dobře, nemůžu říct, že by některá byla špatná pro hraní. I hala v Pstruží byla dobrá. Hráč si musí vždy zvyknout na halu, kde hraje. Nejpěknější hala byla ale asi v Krnově.

Jak je těžké najít motivaci v takové soutěži jako je kraj (když do každého zápasu vstupujeme jako favorit / s tím že asi vyhrajem.
Každý zápas jsme chtěli vyhrát, takže motivace byla vždy velká a do žádného zápasu jsme nevstupovali s jistotou, že vyhrajeme.devil

Jsou známý protivníci v baráži. Máme o těch týmech nějaké informace? Kdo by měl být favorit a jestli za ně nastupují nějací zajímaví hráči?
Informace o týmech pro kvalifikaci už mám dlouho a pečlivě jsem sledoval soutěže v ostatních krajích celou sezónu. V družstvu Ingstav Brno hrají hráči jako Jaroslav Pavlas, Miroslav Svoboda, Petr Skála, Vlastimil Fabikovič, Petr Chromý všichni bývalí extraligoví hráči. V družstvu z Hodolan se můžeme těšit na Petra Zapletala. V družstvě ze Starého Města hřáče Petra Sedláčka, který dlouho hrával za Zlín.

Děkuji Prochymu za rozhovor wink !