Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Hranice 20.000 shlédnutí PŘEKONÁNA! Muži

Hranice 20.000 shlédnutí PŘEKONÁNA!

Výborným měřítkem úspěšné prezentace našeho klubu Volejbal Ostrava s.r.o. je dnešní překonání další magické hranice návštěvnosti tohoto webu - 20.000 shlédnutí od svého nedávného spuštění za méně než půl roku tj. o 11.8.2106!!! (asi jste si všimli, že některé jiné weby raději svou statistiku nezveřejňují...)

Je za tím samozřejmě skryta spousta práce všech v klubu a je více než potěšující, že naše řady se neustále rozrůstají nejenom o velmi zajímavé hráče týmu mužů (nechte se překvapit, jaká nová jména ještě do konce tohoto měsíce přibudou), ale i o mládež a nové trenéry, kteří dali přednost našemu klubu - DĚKUJEME JIM ZA DŮVĚRU V BUDOUCNOST NAŠEHO KLUBU VOLEJBAL OSTRAVA s.r.o.! (Toto číslo je o to více potěšující, když počítadlo přístupů poctivě reaguje na přístupy jen jednou za 4 hodiny z téže adresy, takže nelze četnost přístupů jednoduše a rychle „naklikat“!)

Je pro mne i překvapením, že již 6 článků překonalo  magickou hranici 1.000 shlédnutí, článek Úvodní slovo Marka Tomáše překonalo hranici 1.500 shlédnutí a článek Petr Zapletel - volejbalová osobnost dokonce atakuje hranici 2.000 shlédnutí!

Díky tomu máme stále více o čem zajímavém psát a čerpáme i nemálo podnětů z reakce na naše články! Jsem rád, že okruh našich fanoušků i čtenářů a pozorovatelů (zajisté vnímáte i malý rozdíl mezi těmito pojmy wink) neustále roste a to jak na našem webu www.volejbalostrava.com, tak i na klubových Facebookových stránkách. Pravidelnou součástí našich článků jsou i fotografie k danému tématu a často i zajímavá videa, která bezesporu jsou vítaným oživením k psaného textu.

Všem spoluautorům článků a fotografií hodně děkuji a pokud někoho z vás napadne, jak dále vylepšit naše stránky, pište nám své náměty na klubový mail info@volejbalostrava.com nebo prostřednictvím na tomto webu dole uvedené stálé sekce "Napište nám!" Všemi vašimi náměty se budeme zabývat a  zpětně vás na váš mail budeme informovat, jak jsme s vašimi podněty naložili!

Pro připomenutí, to byl náš první článek na tomto webu WWW.VOLEJBALOSTRAVA.COM: