Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Dnes začínáme další kolo registrace naší mládeže! Mládež

Dnes začínáme další kolo registrace naší mládeže!

Náš klub Volejbal Ostrava se hned po svém vzniku zaměřil i na vytvoření vlastní mládežnické základny.

V prvním fázi jsme jen vytvořili materiální a finanční podmínky a po úspěšném srpnovém oddílovém soustředění v Brušperku se začaly řady našich mladých volejbalistů rozrůstat. Přispěly k tomu i úspěšné náborové akce, které proběhly v měsíci záři na školách v Ostravě i v okolí, ale i na individuálních náborových akcích –  jmenujme alespoň Sporťáček, Kroužkobraní, Valíme se Slezskou, spolupráce s organizací Chaloupka a další.

Náš dorost hraje kromě hlavních základen na SZŠ zdravotnické v Ostravě-Vítkovicích a na ZŠ Dvorského (Ostrava-Bělský les) i ve Frenštátě, na Hukvaldech, v Brušperku a na vybraných školách v Ostravě. Aktuálně jsme již přesáhli hranici 100 hráčů a hráček a neustále se rozrůstáme (zejména i díky úspěšné spolupráci s Ostravskou univerzitou a jejími studenty)!

Zásadní novinkou pro rodiče je fakt, že v těchto klubech a kroužcích (které jsou všude zdarma) máme i nemalý počet dívek a tak nám rychle vzniká pro nás původně neplánovaná základna pro dívčí volejbal! Holt v našem klubu díky výbornému finančnímu a trenérskému zázemí chceme vytvořit i dívčí volejbalový oddíl, který bude hrát mládežnické soutěže! Nemalým překvapením je i vznik stále se lepšícího týmu mladých hráčů ringa, kteří budou reprezentovat město Ostrava a náš Moravskoslezský kraj v následujících letech i na mezinárodních soutěžích ringa!

Dnešním dnem zahajujeme logicky další fázi práce s mládeží a v těchto dobrovolných kroužcích začínáme s registrací mladých hráčů do našeho klubu. Tato registrace je dobrovolná, a ti rodiče, kteří svého mladého hráče zaregistrují tak budou moci využívat svazových výhod pojištění a zároveň pomohou našemu klubu třeba i získat finanční prostředky na mládež pro pořádání turnajů a soustředění a peníze k dovybavení našeho mládežnického sportu.

Dnešním dnem tato druhá vlna registrace začíná a jako první dvě „vlaštovky“ dnes aktuálně vítáme v našem klubu mladého Vojtěcha Nekolu a historicky první mladou hráčku našeho klubu - slečnu Claudii Marii Welshsmiley