Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Dnes překonána magická hranice 10.000 shlédnutí našeho webu! Muži

Dnes překonána magická hranice 10.000 shlédnutí našeho webu!

Ano, je to již (nebo teprve) dva a půl měsíce, kdy jsme rozjeli náš klubový web a už máme více než 10.000 shlédnutí našich stránek!!! Toto číslo je o to více potěšující, když počítadlo přístupů poctivě reaguje na přístupy jen jednou za 4 hodiny z téže adresy, takže nelze četnost přístupů jednoduše a rychle „naklikat“!

Malé ohlédnutí - historicky první článek „Informace o vzniku nového volejbalového klubu v Ostravě“ vyšel na těchto stránkách 11.8.2016.

Od té doby bylo k dnešnímu dni zveřejněno 44 článků, z nichž se 6 článků překonalo hranici 700 shlédnutí a 2 články dokonce 1.000 shlédnutí! Článek „Petr Zapletal – volejbalová osobnost“ se aktuálně vyšplhal na webové poměry na neskutečných 1.544 shlédnutí!!! (málo vídaný rekord i na jiných „daleko renomovanějších“ mužských volejbalových webech, některé už raději ani počet návštěvníků neuvádějí…).

 

O popularitě našeho webu svědčí i další fakt, že když si někdo v polovině srpna zadal do vyhledávače na internetu heslo „volejbal ostrava“, tak musel jít až na 11. stránku a tam našel naše stránky www.volejbalostrava.com . Dnes je již situace výrazně jiná: ve vyhledávači Google.cz jsme se posunuli na první stránku (na 4. místo) a ve vyhledávači Seznam.cz dokonce na 2. místo v zobrazených stránkách (za zaslouženě vedoucím dlouho fungujícím webem ostravských extraligových volejbalistek)!

Stránky jsou vytvořeny na moderní platformě a umožňují rychlé vkládání textů, obrázků a videí. Zajisté jste si všimli, že téměř každý den tam objevíte nějaký nový článek nebo zdokonalení webových stránek. V posledních týdnech jsme například zapracovali na možnosti vkládání videí do článků (zároveň se zobrazí i v Galerii videí), v pravé části se neustále aktualizuje přehled nejčtenějších článků, přibyl kromě „Tabulky soutěže mužů“ i přímý náhled na „Rozpisy a výsledky“. Pod banerem s nádherným logem od Adama Záhorského si můžete poslechnout audio klip - rozhovor s Markem Tomášem v rádiu Helax nebo se podívat na video, zachycující jeho rozhovor s půvabnou reportérkou na „Sporťáčku“. Nově se objevila např. sekce „Tipovací soutěž“ na výsledky domácích zápasů.

 

A co chystáme pro nejbližší období: nechte se překvapit! Určitě tyto stránky nově obohatí vkládaná videa přímo do článků, která se zobrazí zároveň v sekci „Galerie videí“ a určitě vás zaujmou nově pojaté fotky hráčů, které se zobrazí v sekci „Týmy – muži“ při kliknutí na standardní fotky.

 

Závěrem chci touto cestou poděkovat Ondrovi Bartoňkovi za velkou pomoc při tvorbě tohoto webu, Honzovi Geržovi za obětavé naplňování obsahu, Ondrovi Rádkovi za osobní účast na většině akcí klubu a briskní tvorbu článků a Honzovi Rodkovi a Martinovi Procházkovi za správu propojeného klubového facebooku! Největší poděkování si ale zasloužíte VY NAŠI FANOUŠCI, kteří nás tak hojně navštěvujete – teď už víme, že neděláme svou práci nadarmo!!! Zůstaňte nám svou přízní naklonění a šiřte informaci o našich stránkách i mezi dalšími zájemci o ostravský volejbal!