Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Barážové dozvuky a konec sezóny Muži

Barážové dozvuky a konec sezóny

Protože nám stále chodí ohlasy na náš postup do 2. ligy a na výborně zvládnuté pořadatelství této baráže, zveřejníme ještě tento vše shrnující dodatek.

I podle mnoha došlých mailů, telofonátů, SMS-ek nám závěrečná kvalifikace i celá sezóna báječně vyšla!
P.S.: je třeba poděkovat i všem delegovanám rozhodčím, protože i oni přispěli ke zdárnému průběhu baráže! (Cupáková, Šteffek, Ištvanech, Topolánek, Košnovský, Zima a Dobroš Štrouf - všem děkujeme!!!) 

Malá ukázka od fanoušků a zúčastněných hráčů:smiley
Gratuluji k POSTUPU! A věřím že za rok po úspěšné sezóně to vše zopakujete! Ať žije VOLEJBAL OSTRAVA! 
Martin Ott, Ostrava

Dobrý den, chtěl bych Vám za nás moc poděkovat za super turnaj i skvělé ubytování, moc se nám v Ostravě líbilo a gratulujeme Vám k postupu.
Matěj Řemínek
VK Choceň

A čeho si velmi cením od tohoto jinak nenápadného, ale čestného a pracovitého člověka:

Osobní závěrečné resumé klubového redaktora Ondry Rádka
Za sebe mohu říci, že jsem si celý víkend (cca 20 hodin na hale) hodně užil. V neděli krátce po 19. hodině jsem odcházel s pocitem hrdosti, což jsem několik let u mužských volejbalových týmů v Ostravě nezažil!!!

(pozn. redakce: foto z facebookového profilu Ondry smiley) - A docela mu to sluší, že!yes


A pro připomenutí i závěrečné zhodnocení:

Závěrečná slova prezidenta klubu Ing. Ivana Capa:
a to je oficiální konec soutěžních zápasů našeho celku Volejbal Ostrava s.r.o. pro tuto sezónu a musím se přiznat, že mám z ní nezapíranou radost – skutečnost předčila nejenom mé očekávání!!!
Chci osobně poděkovat již velmi početné skupině obětavých volejbalistů (trenérů a hráčů) jakož i dalším aktivně pomáhajícím příznivcům a fanouškům našeho klubu, protože jsme za necelý rok společně tu naši mladou „volejbalovou káru“ potlačili neskutečně daleko a vysoko:
  •  náš web www.volejbalostrava.com se stává pojmem a počet shlédnutí brzy překročí hranici 40.000 a na facebook je na spadnutí meta 2.000 fanoušků - tímto děkujeme i našim nepříznivcům, kteří (jak jsme zjistili) velice pečlivě sledují dění v našem klubu, což je nepochybně nutí taky někdy zvednout svůj papalášský zadek a něco začít dělat!
  • velmi nadějně jsme rozjeli naši vlastní mládež (v příštím roce již budeme přihlašovat všechny kategorie včetně kadetů a juniorů – zveme do našich řad další zájemce!),
  • v mužích jsme „jako nůž máslem“ prošli krajským přeborem (děkuji ještě jednou volejbalovému oddílu z TJ Sokol Stará Bělá, který nám velkoryse přenechal právo hrát rovnou krajský přebor a nemuseli jsme tak zbytečně ztratit rok hraním městské soutěže) a dále jsme bez zaváhání vyhráli jeho finálovou skupinu a nakonec jsme bravurně zvládli i vždy nevyzpytatelnou baráž a hned na první pokus si tak vybojovali účast v 2. lize mužů (v příštím roce už bude poprvé hrát i náš „B“ tým mužů!) a to vše (jak by básník napsal):
natruc nástrahám a vyhrůžkám vypečených či nevypečených beskydských nepřejícníků, jejich dvořících se a pýřících se provázky splétajících řemeslníků, stavitelů, procházejících se klempířů či zedníků a dalších nenávistně žourajících volejbalových nezdvořáků (i jejich řečených servilních pisálků…), kteří společně a opět na věčné časy (a nikdy jinak) různobarevně ovládnou to či ono krásné město, okres a (zatím jen) jeden nádherný kraj…!“