Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

(Aktualizováno!) Jakub Zvolánek - nová posila na post trenéra mužů! Muži

(Aktualizováno!) Jakub Zvolánek - nová posila na post trenéra mužů!

Jelikož máme již k dnešnímu dni přihlášeny dokonce dva týmu mužů do 2. ligy mužů, hledali jsme na post trenéra člověka se zkušenostmi z nejvyšších soutěží.

A protože náš projekt Volejbal Ostrava jej osovil a naše nabídka patrně přišla rovněž v pravou chvíli, stal se volejbalové veřejnosti velmi známý bývalý extraligový volejbalista a zkušený trenér Kuba Zvolánek náším dalším trenérem pro tým mužů! yes



Kuba Zvolánek povede náš "B" tým mužů, který jsme dali dohromady ve spolupráci s USK Slávie Ostravská univerzita a v příští sezóně bude hrát pod hlavičkou oddílu volejbalu při USK Slávie OU, z.s., kde nahradí dosavadní tým, který hrál dlouhodobě krajskou soutěž mužů.

Co nám o sobě napsal (jen ve zkratce):
 
Největší část své volejbalové kariéry jsem prožil v Ostravě ( TJ Vítkovice, Danzas Ostrava, VK DHL Ostrava) – mistrovský titul, vítězství v poháru a pak v Havířově (ČSM Stonava, SKV Havířov).
V zahraničí jsem hrál v Rakousku (Feldkirch) a Švýcarsku (Volley Amriswil) 2.místo v lize, v tomto klubu jsem se začal věnovat trénování.
Trénování jsem se dále věnoval převážně v SKV Havířov, kde jsem vedl družstvo mužů v extralize a současně působil jako sportovní manažer klubu.
 
Z volejbalového dění jsem kvůli pracovním povinnostem musel načas odejít a jsem rád, že se mohu vrátit k dospělému volejbalu v klubu, který volejbalem žije a má vysoké cíle! wink